Primjeri uređenja doma!

Ako ste došli na ovu stranicu velika je vjerojatnost da želite urediti svoj dom tako da bude poseban, moderan i predmet divljenja. U današnjem članku predstaviti ću vam neke izvore kreativnih ideja koje i sam koristim kada renoviram svoj dom.

Predstavit ću vam tri stranice na hrvatskom jeziku, a onda dva izvora sjajnih ideja koje ne koristi mnogo ljudi.

  1.  http://uredjenje-doma.com/ – Stranica koja donosi nekome sve, a za svakoga ponešto. Odličan primjer su “preuređeni momački stan” ili “Kuća na obali u Novoj Engleskoj”.  Dakle stranica nudi specifična rješenja koja će vas zaista impresionirati i pomoći vam da dođete do svog doma iz snova.
  2. http://www.interijeri.com.hr/ – stranica koju sam već spominjao i koja će vam osim kreativnih ideja za rješenja interijera donijeti i mnoštvo dobrih savjeta za uljepšavanje doma sitnicama.
  3.  http://www.dizajndoma.hr/interijer – Stranica za koju biste mogli pomisliti da je ista kao i prva koju sam spomenuo, ali ima razlike. Razlika je u sadržaju i obje stranice nude zaista raznolike sadržaje i preporučujemo ih od srca.

Ako imate malo više vremena pa želite naći najnovije trendove i najpopularnije u svijetu preporučujem vam pinterest.com i instagram.com . Obje stranice su društvene mreže na kojima većina stranica s interijerima na webu nalazi svoju inspiraciju. Na jednostavan način možete pretražiti obje društvene mreže ukoliko ste korisnici jer obje imaju preciznu opciju pretraživanja.

Prije nego što vam pokažem jedno prelijepo rješenje uređenja doma, preporučujem vam jednostavno rješenje financiranja renoviranja. To je stranica brzikredit.com koja će vam pomoći da brzo dođete do doma iz snova.

Uredjenje enterijera

(Visited 105 times, 1 visits today)