Ideje za uređenje doma

Želite urediti svoj dom na kreativan način i tražite ideje za uređenje doma? Bili biste spremni učiniti sve kako bi dobili svoj dom iz snova, ali nemate kreativne ideje što možete uraditi i niste baš pratili trendove? Nemojte brinuti, nakon prijedloga koje ću vam dati sigurno ćete naći savršenu kombinaciju za svoj dom. Danas vam donosimo tri mjesta gdje ćete sigurno naći ideje za uređenje doma kakav vam odgovara. Prva ideja je standardna a druge dvije zahtijevaju usklađenost s vremenom u kojem živimo.

1. Razni portali o dizajnu interija i eksterijera – Predstavit ćuo vam tri koje smatram najboljima. – http://www.uredisvojdom.com/ – na ovom web portalu ćete naći mnoštvo zanimljivih sadržaja a, vjerojatno ćete se zadržati više sati na njemu. Možete jednostavno pronaći ideje za uređenje doma, vrta, uradi sam savjete. No, ono što odvaja ovaj portal od drugih je što možete preuzeti katalog proizvoda i vidjeti kolike su cijene i koja su sniženja. – http://www.interijeri.com.hr/ – Na ovoj stranici će vam se svidjeti što možete odmah sa naslovnice utvrditi sadržaj koji želite gledati. Ako želite pogledati ideje za dnevnu sobu, spavaću sobu ili bilo koju drugu, s jednim klikom dolazite do ideja i prelijepih slika koje su vam potrebne. – http://domidizajn.jutarnji.hr/ – Fantastična stranica koja je dio vrijednog tima portala jutarnji.hr koji jamči vrhunski sadržaj

2. Instagram – Instagram je vizuelna društvena mreža na kojoj možete naći mnogo fotografija visoke kvalitete. Ako imate nalog na instagramu preporučamo vam da slijedite MagisHome (https://www.instagram.com/magishome/) i hashtage #interijer #interijeri.

3. Pinterest – Pinterest je također iznimno vizuelna društvena mreža koja nije toliko popularna, ali bitrebala biti. Ako želite nove ideje za interijer jednostavno idite na stranicu Pinterest.com i u tražilici ukucatje “interijeri”. Ja sam učinio to i pogledajte rezultate https://www.pinterest.com/search/pins/?q=interijeri&rs=typed&0=interijeri%7Ctyped . Nadam se da sam vam pomogao sa idejama koje i ja svakodnevno koristim.

(Visited 151 times, 1 visits today)